M-am tot plâns pe blog că nu reușesc să spăl bine BeautyBlender-ul orice aș face. Așa că m-am enervat și am cumpărat blendercleanser® lichid, adică produsul oficial de curățare. M-am gândit că fiind dedicat pentru BeautyBlender, va face față provocării de curățare.
Descriere produs:
Produsul blendercleanser® în forma sa lichidă se laudă că poate scoate și cele mai încăpățânate pete pe de BeautyBlender. Apa demineralizată și sărurile naturale de mare ajută de detoxifiere și absorb toxinele. Nu are parabeni și sulfați.
Preț: 18 USD (aprox. 72 lei) pentru 150 de ml pe site-ul oficial
Experiența mea:
În termeni de ambalaj produsul blendercleanser este destul de bine gândit, deoarece vine cu pompă inversă și capac. Durează un pic până te obișnuiești cu pompa inversă. Este destul de greu de apăsat cu tot cu burețel. O perioadă m-am temut că voi rupe burețelul dacă tot apăs pe pompiță. Aș fi preferat o pompiță normală sau ca produsul să fie de tip spray. În schimb, datorită pompiței inverse nu se pierde produs, acesta fiind dozat exact. Produsul de curățare nu are niciun miros notabil și nu rămâne niciun miros pe burețel. Teoretic, datorită ingredientelor naturale este sigur pentru curățarea și dezinfectarea BeautyBlender-ului.
Problema mea a apărut în momentul în care mi-am dat seama că produsul blendercleanser nu curăță atât de bine pe cât aș fi vrut eu. Conform instrucțiunilor, umezesc bine burețelul, apoi apăs cu el pe pompiță întorcându-l pe toate părțile, îl „frământ” în mână de câteva ori și îl clătesc.
Așa arată Beauty Blender-ul inițial, murdar și vai de mama lui. Pata ai neagră nici nu știu cum a ajuns acolo. A apărut când eram în concediu, deși nu a curs nimic în bagaj. În teorie cu blendercleanser ar trebui să iasă perfect curat. Țin să îți spun că fondul de ten de pe el este Vichy, deci nimic special.
Am urmat fix pașii descriși mai sus. Așa arată BeautyBlender-ul după 2 spălări cu produs. Nu e rău dar nici bine nu e. O parte din fondul de ten s-a dus, dar o parte a migrat spre partea ovală a buretelui. Zici că e lipici. Nu putem să scap de ea. Am zis să mai încerc încă o dată.
După 4 cicluri – spălare, clătire – buretele arată cam așa. Nu pare prea curat nu? Nici mie nu mi se pare foarte curat. Cam ăsta a fost momentul în care am cedat. Mai ales că am făcut experimentul și azi dimineață când mă grăbeam la muncă. Așa că am decis să îl spăl cu săpun Elmiplant.
Acesta este rezultatul. Tot fondul de ten gras care părea că migrează de pe o parte pe alta a buretelui a dispărut. În general nu se spală atât de bine doar cu săpun. Produsul blendercleanser a ajutat mult la scoaterea petelor, dar nu știu de ce nu are puterea și de a degresa cum trebuie. Într-un fel înmoaie foarte bine reziduurile de pe burete, ucide microbii, dezinfectează, dar nu reușește să degreseze. Așa că toată grăsimea din fondul de ten se transformă într-o masă ciudată, gumată, care pare să migreze de o parte pe alta a buretelui.
Mie una mi se pare foarte scump pentru ceea ce oferă. Într-adevăr, în termen de ingrediente este un produs foarte ok, dar ca preț te cam lasă cu gura căscată, mai ales că sunt alternative mult mai ieftine
4 Comments
Eu il spal dupa fiecare utilizare cu apa si daca nu se curata complet mai folosesc si demachiant si e ca nou.
O sa incerc si eu cu demachiant ca nu am incercat pana acum.
Nu am beauty blender dar, ca si tine, m-as fi enervat sa dau atatia bani pe o porcarie. 🙁
Beauty Blender recomand, chiar daca e scump e un buretel uimitor.